top of page

Lægtehegn til private og erhverv nær Varde

Hos J. H. Hegn tilbyder vi salg af lægtehegn til dig, der ønsker et kvalitetssikret og robust hegn. Ved lægtehegn sætter vi stolper op og lægger lægter vandret imellem stolperne. Lægtehegn kan både bruges af private, der ønsker at indhegne deres grund – men det er også et populært valg inden for landbrug til indhegning af f.eks. heste.

Et lægtehegn egner sig godt til heste, fordi det er stærkt nok til at modstå, hvis hestene har tendens til at skubbe til hegnet. Vi vil dog anbefale, at man altid påfører eltråde på hegnet, så får du et hegn af høj sikkerhed.

shutterstock_68428600.jpg
DSC_0154.JPG

Derfor opsætter man lægtehegn

Lægtehegnets formål kan både være æstetisk og funktionelt. Vi laver lægtehegn til haven, langs med indkørsel såvel som til marken for at have et mere synligt dyrehegn. Hos J. H. Hegn tilbyder vi hegn i Robinie og trykimprægneret træ.

Vi kan anbefale at vælge Robinie, hvis du ønsker et mere naturligt look. Ønsker du hellere et mere lige og elegant look, så kan du med fordel vælge trykimprægneret træ. Du er altid velkommen til at kontakte os for at tage os med på råd i forhold til, hvilket slags hegn der opfylder dine krav.

Her er det også vigtigt for virksomheder og landbrug at finde et hegn, der er optimalt i forhold til de dyr, der skal laves drivegange og andre indhegninger til.

Lægtehegn efter mål og præferencer

Hos J. H. Hegn bestræber vi os efter at imødekomme kundens ønsker og finder sammen en god løsning. Vi er nemlig specialiseret inden for forskellige typer af hegn og kan identificere en optimal løsning ud fra dine behov.

Kontakt os derfor gerne, hvis du ønsker et sikkert og kvalitetssikret lægtehegn efter dine egne mål og præferencer. Vi trækker på vores erfaring og ekspertise inden for hegn for at kunne levere de helt rigtige løsninger til dig. Vi holde til i Varde men vores service dækker hele Jylland

DSC_0140.JPG
bottom of page